COVID-19. Coneix les condicions per obrir el teu negoci en la fase 0

condicions per obrir el negoci en la fase 0

Com ja sabeu, a partir d’aquest dilluns 4 de maig s’inicia la primera etapa del desconfinament, coneguda com la Fase 0. Durant aquesta setmana es comencen a obrir certs comerços i a reactivar l’activitat comercial.

 

Si vols conèixer quines són les condicions que ha de complir el teu negoci per a l’obertura, a SA Consulting t’expliquem que has de tenir en compte abans d’obrir.

 

CONDICIONS PER A L’OBERTURA DE NEGOCIS I SERVEIS EN LA FASE 0

 

Durant aquesta primera setmana del desconfinament, tots aquells negocis que puguin portar a terme l’obertura hauran de tenir en compte els següents paràmetres:

 

  • Espais de menys de 400 metres quadrats.
  • Amb cita prèvia.
  • Es pot anar a recollir productes comprats per telèfon o per internet.
  • Hi haurà horari preferent per a gent gran: les franges en què poden sortir al carrer, de 10 a 12 i de 7 a 8.
  • Netejar el local dos cops al dia, rentar els uniformes cada dia i, en el cas de les botigues de roba, higienitzar els emprovadors després de cada ús.
  • Cap treballador pot atendre més d’una persona alhora. Si algun client s’ha d’esperar, ho haurà de fer fora de la botiga.
  • Els establiments també han de garantir que hi hagi una distància de seguretat entre dependent i client (o en cas que no es pugui, instal·lar mampares).

 

Si les dades de contagis continuen per bon camí, el proper 11 de maig tindrà inici la coneguda Fase 1. Pròximament us explicarem com es desenvoluparà aquesta etapa, però si vols conèixer com es desenvoluparan les 4 fases et recomanem llegir “Quan podràs obrir en les 4 fases del desconfinament?“. Estigues atent al nostre blog!

 

Som conscients de la situació que estem vivint, per això des de SA Consulting volem estar al teu costat per ajudar-te en el teu negoci. Si necessites resoldre cap dubte al respecte, pots posar-te en contacte amb el nostre equip de professionals. Estarem encantats d’atendre’t!

 

Esperem que aquest article t’hagi resultat útil. Comparteix-ho amb aquells que els hi pugui ajudar!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *