COVID-19. Quan podràs obrir en les 4 fases del desconfinament?

fases desconfinament espanya

 

Finalment, s’ha resolt un dels grans dubtes que han sorgit entre els ciutadans en les últimes setmanes: Com es produirà el desconfinament a Espanya?

Des de SA Consulting volem ajudar-te a resoldre les teves inquietuds per saber quan pots tornar a posar en marxa el teu negoci. T’expliquem totes les novetats!

Quan obriran els bars, restaurants i hotels? 

L’obertura dels bars, restaurants i hotels es dividirà en quatre fases:

  • Fase 0 (prevista a partir del 4 de maig a tot l’estat): Podran obrir restaurants per anar-hi a buscar menjar per a portar, sense que es pugui consumir al local.
  • Fase 1 (a partir de l’11 de maig): Les terrasses dels bars i restaurants i els allotjaments turístics podran obrir, però només amb un 30% de l’aforament. En el cas dels hotels, no es podran fer servir les zones comunes i hi haurà determinades restriccions que fixarà Sanitat.
  • Fase 2 (a partir del 25 de maig): Es permetrà obrir l’interior dels locals de restauració. Això sí, només amb un terç de la capacitat de taules, sense oferir servei de barra.
  • Fase 3: (a partir del 8 de juny): Es relaxaran les restriccions d’aforament, però continuaran les “condicions estrictes” de separació entre la clientela.

Quan obriran els comerços? 

Per una altra banda, l’obertura dels comerços es realitzarà repartida en tres fases:

  • Des de la fase 0 (a partir del 4 de maig): Podran obrir petits locals, perruqueries i establiments amb cita prèvia per atendre de forma individual els clients. Sempre amb l’aforament limitat. El personal haurà de comptar amb equips de protecció individual.
  • Fase 1: Reobriran els comerços minoristes “amb condicions estrictes de seguretat” i es fixarà un horari preferent per a la gent gran, de més de 65 anys. Continuaran tancats els centres comercials.
  • Fase 3: L’aforament als comerços quedarà limitat al 50%, amb una distància mínima de dos metres.

 

Som conscients de la situació que estem vivint, per això des de SA Consulting volem estar al teu costat per ajudar-te en el teu negoci. Si necessites resoldre cap dubte al respecte, pots posar-te en contacte amb el nostre equip de professionals. Estarem encantats d’atendre’t!

 

Esperem que aquest article t’hagi resultat útil. Comparteix-ho amb aquells que els hi pugui ajudar!

 

Accedeix al ANNEX:

Annex – Fases Desconfinament

 

Consulta el quadre de desconfinament (Fuente Cinco Días):

Esquema-desconfinamiento

 

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *