NOUS AJUTS PER A JOVES AUTÒNOMS

Us informem que s’ha publicat la “convocatòria anticipada per a la concessió de subvencions per a l’any 2022 per afavorir l’autoocupació de joves en el marc del programa REACT-UE“.

Poden ser beneficiaris d’aquests ajuts els treballadors autònoms que tinguin entre 18 i 29 anys (ambdós inclosos) en el moment d’iniciar l’activitat, i que s’hagin donat d’alta com a treballadors autònoms del dia 1 d’octubre de 2020 fins a la data màxima de presentació de sol·licituds (10/01/2022).

La quantia màxima d’aquesta subvenció és de fins a 13.510 euros, per la permanència durant 12 mesos ininterromputs d’alta com a treballador autònom en el règim especial de la Seguretat Social dels treballadors autònoms (RETA), o en un règim especial equivalent o en la mutualitat del col·legi professional corresponent.

Poden sol·licitar aquests ajuts els joves, prèviament inscrits com a persona demandant d’ocupació no ocupada (DONO) al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya o al programaGarantia Juvenil, en situació d’inscrit/a beneficiari/ària, que s’hagin donat d’alta com a treballadors autònoms des de l’1 d’octubre de 2020 fins a la data màxima de presentació de sol·licituds de subvenció (10/01/2022).

No podran accedir a aquestes ajudes:
– Els socis de societats mercantils, cooperatives, societats laborals o societats civils privades, o els membres de comunitats de béns o d’entitats sense personalitat jurídica.
– Els treballadors autònoms col·laboradors.
– Els treballadors autònoms que hagin exercit la mateixa activitat o similar per compte propi en els sis mesos anteriors a la data d’inici de l’activitat.

Adjuntem infografia explicativa: 

infografia-conv.antic_.2022-ajuts-autoocupació-joves

Qualsevol dubte o si esteu interessats en aquest tràmit, contacteu amb info@sareus.com

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *